Reintoarcerea urechilor statului politienesc

7 April 2008

Ne reintoarcem gratios in trecutul gretos al comunismului cu ajutorul aliatilor NATO care le-au oferit politrucilor nostri posibilitatea de a-si spori atributiile in materie de ascultare a propriilor cetateni. Mai exact, conform celor de la Ziua, Guvernul a decis infiintarea Centrul National de Coordonare a Actiunilor de Ordine Publica (CNCAOP) – prin care sa poata propune instituirea starii de urgenta sau sa declare stare de alerta in domeniul ordinii publice, SRI capatand puteri sporite in privinta interceptarii comunicatiilor de orice fel. Sub imperiul drobului de sare oferit de “pericolele iminente” ascultatorii pot retrai alaturi de dragii lor concetateni cele mai frumoase momente din viata acestora.

Am auzit oameni carora demersul incestuosului nostru stat politienesc de a ne asculta mai abitir li se pare un demers normal si firesc pentru ca “oricum statul trebuie sa aiba grija de cetatenii sai si sa poata interveni oricand”. Golania la care recurge gasca de politruci din varful statului politienesc e dincolo de orice inchipuire: momeste bizonimea cu fantoma propriei lipse de securitate si isi planteaza capusa care va “veghea”. Si cum de nu ar putea sa nu reuseasca statul politienesc cand stie ca guverneaza peste o mare masa de asistati social care stau la mila statului atat in privinta finantelor (pensii, ajutoare sociale etc) si carora “propria securitate” le este intotdeauna in “pericol”.

Nici nu iti mai vine sa mai spui ceva cand vezi pasivitatea vanzatorilor de voturi ieftine in fata agresiunii permanente a Politrucimii si Pacalitorimii. Sa le cumparam pasapoarte celor care sunt de acord cu intarirea rolului statului politienesc sau sa ne cumparam noua si sa o tulim noi primii din tara inaintea lor?Nu stiu ce e mai bine: Sa iesim in strada si sa tipam mai tare si sa riscam sa fim luati peste picior ca oricum un astfel de demers va fi etichetat ca si vecin cu anarhia sau sa apelam la firmele de direct marketing pentru a convinge jumatatea pasiva a Natiunii (cred ca sunt mai mult de trei sferturi) sa ia atitudine, sa nu mai stea pasiva cu spatele la zid?

Ce-si mai freaca de bucurie mainile securimea patriotarda si servila politrucimii pacalitoare. Ai fost la un botez si ti s-a parut ca ai fost singur? Nu-i nimic cineva in spatele unor casti s-a aflat langa tine sa-ti tina de urat. Ai batut palma pentru o afacere buna si nu este un jurnalist langa tine care sa iti laude capacitatile manageriale?Nu-i nimic, cu siguranta va fi cineva pe fir care sa dea aprobator din cap si sa isi deschida exact o firma cu acelasi obiect de activitate ca al tau si eventual sa iti propuna prin intermediari sa incepeti o afacere.

Lupta dintre Puterea statului politienesc si libertatea romanilor carora primii vor sa le ofere cu forta servicii de securitate nu se opreste aici chiar daca securimea patriotarda si-a strecurat miseleste un act normativ aprobat de Politrucime si Pacalitorime.