Stiri pozitive si negative despre kretini

25 June 2008

Un kretin de la PNL si un sedat de la PRM vor sa vada la TV stiri poztive in aceeasi masura cu cele negative si au facut si o lege in acest sens. Imi cer scuze dar nu mai e loc de cuvinte de salon si expresii academice pentru acest kretin si acel sedat. E loc de urlete de dinaintea unui razboi cu prostovanimea si stupiditatea. Cat de tampit sa fii incat sa incerci sa impui o paritatea egala intre stirile pozitive si negative?Raspuns: la fel de tampit ca cei doi initiatori ai acestui proiect de lege.Paaaaaaaartieeeeeeeee Kanada ca viiiiiin!

Faptul ca relatam despre activitatea politica a celor doi este o stire buna sau negativa? Ce se intampla cu stirile neutre? Lor cat loc trebuie sa le fie alocat?Gasiti sute de astfel de intrebari fara raspuns in demersul kretinoid al celor doi zevzeci.

Vara asta fierbinte a mai scos la iveala doua minti incinse de goana dupa voturi care cred ca au pus capac presei periculoase la adresa patriei. Iti pierd uzul ratiunii cand vezi un kretin si un sedat care i-au pacalit pe ceilalti sforaitori din Senat sa voteze o asemenea aberatie. Devii constient de faptul ca scursurile ramase prin Senat care au votat o asemenea initiativa legislativa nu pot fi banuite de o inteligenta care sa le permita sa treaca strada.

E acelasi discurs kretin-komunistoid pe care il auzim de la stupizii ajunsi intr-un fotoliu de parlamentar: “Noi facem lucruri bune numai ca presa rea, corupta,interesata nu ve da la TV!”De aceea sa-i ia dracu daca nu le facem o lege prin care sa le bagam pe gat jumatate de stiri pozitive. Iar in cealalta parte pot sa ne critice cum vor pentru ca oricum ne-au laudat inainte.

Ce dracu sa spui mai intai de liberalul kretin si peremistul sedat? Ca sunt dusi cu pluta!O stire despre cei doi cu un astfel de titlu o fi pozitiva sau negativa?Stimatul domn penelist kretin a furat increderea celor care l-au votat dar promite sa le-o redea daca e votat din nou. O fi stire pozitiva sau negativa? Stimatul domnul peremist sedat ii imbata cu apa rece pe votantii sai dar nu o face in deplinatatea facultatilor sale mintale!O fi stire pozitiva sau negativa?

Imi pare rau, eu nu mai pot cu ploaia de invective iar daca sunteti mai plini de forta trimiteti-mi cateva. Daca aveti ceva de bine de spus despre aberatia celor doi am sa ma fac ca nu va aud.