Slugile domnului Dan Voiculescu mi-au facut un blog fals!

18 May 2011

Am ramas stupefiat ca exista un blog http://steliannegreablog.wordpress.com/ care mi-ar apartine. Si de unde exista un link catre dcnews.ro unde presteaza doi gigantici lideri de opinie prezenti la Antena3: unul cu o emisiune de la 9 seara pe numele lui Razvan Dumitrescu si altul jurnalistul cu contracte de zeci de milioane de euro cu serviciile secrete, nimeni altul decat Bogdan Chirieac.

Singurul blog pe care il am este acesta https://steliannegrea.wordpress.com/ insa slugile domnului Dan Voiculescu s-au simtit datoare. Cum se face ca tocmai blogul fals creat de aceste slugi are o trimitere catre un site unde presteaza Ravan Dumitrescu si Bogdan Chirieac de la Antena 3 este o enigma pe care va las sa o rezolvati singuri.

Cata mizerie si cat jigodism poate incapea in mintea unora care imi fac un blog fals in care eu vezi Doamne mi-as cere scuze?

Dar ce se spune pe acest “independent” site? Cam aceleasi lucruri pe care le spun si cei de la Intact: ca n-am lucrat la Antena 3, ca n-am fost senior editor si aluzia mizera care le place cel mai mult ca as fi ofiter acoperit. Ce minte slabuta nu poate ceda unui astfel de argument: da domle de aia a facut-o ca l-a pus Basescu sa faca acele dezvaluiri care i-au usturat atat de tare si pe care nu le-au negat o secunda. Cata IRONIE este aici: adica domnul Dan Voiculescu este colaborator al Securitatii cu verdict definitiv si irevocabil de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si ma fac pe mine securist. Cata minte sa ai sa crezi asemenea tampenii sustinute de domnul Cristian Mititelu, membru CNA din partea PNL si Cristina Trepcea, membru CNA din partea PSD adica cele doua formatiuni politice care fac o alianta politica cu PC-ul condus de patronul Antenelor, domnul Dan Voiculescu. Cele doua personagii au functii de demnitate publica si fac asemenea aluzii murdare fara ca cineva sa-i traga in vreun fel la raspundere.

Alt argument tampit pornit de pe culoarele Antenelor este ca am fost platit fie de RCS&RDS fie de catre vreo alta companie nemultumita.

DAR trustul Intact si nici macar cineva de pe la Antene nu raspunde clar si fara echivoc acuzatiilor mele: a fost santajat editorial un senator al Parlamentului Romaniei?A fost sau nu o campanie permanenta impotriva unui ministru al Guvernului Romaniei?Se poate scrie sau nu impotriva domnului Dan Voiculescu pe Antene care trebuie sa serveasca interesul public si nu sa-l privatizeze si sa-l foloseasca pentru propriile interese economice si politice?Urmau sau nu firmele Farmec Cluj sau Albalact si altele de pe lista respectiva sa fie tinta unor anchete in cazul in care nu dadeau bani de publicitate? Se puteau ataca pe Antene aliatii politici ai domnului Dan Voiculescu adica cei din USL sau numai cei de la PD-L astfel incat sa sustinem acelasi interes public cu informatii certe si valabile? Si ca sa n-o mai lungim desi ar mai fi numeroase cazuri: pe baza dovezilor pe care le-am prezentat eu si la CNA dar si in EVZ ce interes este servit: cel public sau cel privat si in aceste conditii daca publicul este sau nu manipulat, instigat la ura si la nesupunere civica?

Nu. Pe cei de la Intact nu-i intereseaza acest lucru ci doar sa ma denigreze pe mine: ca am lucrat pe firma. Nu conteaza ca lucrezi pe carte de munca, pe drepturi de autor sau pe firma. Important este ca rezultatul muncii tale este informarea telespectatorilor iar prin prisma dovezilor pe care vi le-am prezentat in nici un caz interesul public nu-l serveam acolo ci interesele economice si politice ale domnului Dan Voiculescu.

Ca nu aveam relatii contractuale directe cu Antena 3. Atunci cum naiba mi-au dat legitimatie de presa ca Senior Editor la Antena 3, adresa de mail stelian.negrea@antena3.ro pe care ulterior mi-au sters-o, cheie de la Departamentul de Investigatii aflat in cladirea INAV langa Radio Romantic si biroului lui Dan Capatos, cum naiba se explica sms-urile cu sefii de stirile de la Antena 3 Alin Romascan si Marius Huc, cum se explica prezenta mea in emisiuni la Antena 3 prezentat ca si Senior Editor Antena 3, cum se explica cele cateva vizite pe care le-am facut in biroul celor doi sefi de la stirile Antena 3, cum se explica vizitele numeroase de la etajul 9 al cladirii Intact unde-si au birourile Codrut Seres, directorul general Intact, Mihai Gadea, directorul general Antena 3, si cele doua fiice ale domnului Dan Voiculescu. Cum poate spune Mihai Gadea ca nu ma cunoaste cand ne-am intalnit de cateva ori la acelasi etaj 9 unde se faceau sedintele de sumar cu cei doi sefi de la stiri?

Ca m-au dat in judecata pentru inselaciune. Care inselaciune? Ei sustin ca i-as fi inselat pentru ca nu le-am furnizat materiale conform unui contract pe care am decis in final sa nu-l semnez pentru ca as fi devenit sclavul lor. Am dovezi care culmea! au aparut pe Antena 3, ma refer la materiale ceea ce spulbera inselaciunea de care vorbesc ei atat prin cei doi avocati care s-au prezentat la CNA dar si pe site-ul de care va vorbeam mai devreme unde presteaza cei doi lideri de opinie de la Antena 3.

Pentru ca dezvaluirile mele sunt adevarate – NU le-au infirmat nici o secunda – s-au decis sa ma atace: pe un site unde presteaza cei doi de la Antena 3, prin Tolontan care dupa mai bine doua saptamani de scandal vine si pune batista pe tambal, prin Mircea Badea, prin Mihai Gadea si prin toti care se vor simti datori sa faca o plecaciune la picioarele mogulului.