Fanii mei din trustul Intact mi-au facut alt blog fals. Nu, multumesc, ma descurs si singur

24 May 2011

Slugile domnului Dan Voiculescu care mi-au creat un blog fals http://steliannegreablog.wordpress.com s-au transformat in cateva zile in “fanii” mei .Dupa ce am anuntat public pe adevarata mea adresa de blog http://steliannegrea.wordpress.com ca mi-au creat acel blog fals – in fapt o chestie penala pentru ca mi-au creat o identitate falsa, ca si cum mi-ar fi falsificat buletinul de identitate – l-au inchis dar la cateva zile au recidivat. De data aceasta exact aceeasi pagina de blog a capatat o noua denumire: http://steliannegreafanclubblog.wordpress.com/. Sunt exact aceleasi informatii de pe primul blog fals dar acum slugile domnului Dan Voiculescu devenite intre timp fani de-ai mei se vor pline de umor fin. Vezi doamne acum s-au metamorfozat in sustinatori. Nu multumesc, n-am nevoie de falsul vostru suport.

In fapt mistificarea prin crearea primului meu blog fals este preluata copy-paste in blogul fanilor care a mentinut linkul catre un site obscur dcnews.ro dar condus si aflat in proprietatea (editat de Press Media News detinut in proportie de 50% fiecare de Bogdan Chirieac si Razvan Dumitrescu) a doi analisti de marca prezenti pe Antena 3: Bogdan Chirieac senior editor la respectivul site si analist politic cu contracte de milioane de euro cu serviciile secrete si caruia Clubul Roman de Presa i-a recomandat acum un an de zile sa nu mai apara la TV cu titulatura de jurnalist si Razvan Dumitrescu director editorial la acelasi site dar si realizator de emisiuni de dezbateri politice de la ora 21.00 pe aceeasi Antena 3. Daca exista sau nu o legatura intre faptul ca, pe site-ul respectiv este prezentata pozitia oficiala a trustului Intact in scandalul legat de dezvaluirile mele si faptul ca cei doi formatori de opinie presteaza seara de seara la Antena 3, va las pe dumneavoastra sa decideti. Tot dumneavoastra decideti daca exista vreo legatura intre faptul ca acelasi site obscur preia si incearca chiar sa amplifice calomnia la moda pentru discreditarea unui jurnalist emisa si sustinuta de doi distinsi membri ai CNA care fac parte tocmai din USL-ul din care face parte si domnul Dan Voiculescu, patronul Intact si al Antenelor: ca ar fi ofiter acoperit. Ce minte slabuta nu se lasa sedusa de un argument de acest gen. Culmea ironiei, in trustul de presa detinut de domnul Dan Voiculescu, dovedit de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie prin hotarare definitiva si irevocabila drept colaborator al Securitatii, eu sunt securistul din cauza unor inregistrari audio. Dar cand pe Antene apar diferite materiale facute cu camera ascunsa e tot vorba de securisme?

Tot dumneavostra decideti daca exista vreo legatura intre faptul ca spre site-ul respectiv se scurg “pe surse” din Intact informatii despre pozitia acestui trust de presa in scandalul pe care l-am declansat si faptul ca acelasi site gazduieste opiniile celor doi formatori de opinie de pe Antena 3, ba mai mult se afla in proprietatea acestora.

Cam atat fanilor. N-am nevoie de unii ca voi cum n-am nevoie de nisip in desert. Mai bine faceti voi ce stiti mai bine si infierati cu o ura colhoznica toti adversarii politici ai stapanului vostru.