Cetateanul Voiculescu ma vrea la puscarie intre 6 luni si 5 ani

23 June 2011

Kafka, frate! Trebuie sa fii profesorul Dan Voiculescu ca să te contrazici de la o zi la alta si apoi sa o iei de la capat. Omul scrie carti de filozofie, e doctor in economie si, in timpul liber, mare mogul prin delegare de competente.
Altfel face politica la nivel inalt si incheie contracte cu statul. Daca ii scoti televizorul din priza, ii moare politica si partidul de “1%” intr-o secunda.
In fiecare zi domnia sa ma tine ocupat cu cate o aberatie care o contrazice pe cea de ieri si tot asa. Intai imi cere 100.000 de euro, intr-un proces, in baza unui contract pe care nu l-am semnat, pentru ca ma facea sclavul lui pe viata. Apoi neaga ca am fost angajat, apoi imi face plangere penala ca l-am inselat cu primul salariu incasat ca sef al Departamentului de Investigatii al trustului. Maine ma astept ca ma asteapta politia ca am parcat cateva luni masina in ograda sa. Apoi ca i-am daramat gardul de flori, apoi cine stie ca nu i-am dat buna ziua cand am plecat…
Am fost astazi la Politie, la Departamentul de Investigatii Criminale, acolo unde Intact Media Group detinuta de cele doua fiice ale domnului Dan Voiculescu a depus o plangere penala impotriva mea pentru ca i-as fi inselat. Care este suma si motivul inselaciunii? Exact primul salariu pe care mi l-au platit pentru luna martie, prima dintre cele doua luni in care am fost sef al Departamentului de Investigatii Jurnalistice si senior editor al Departamentului de Stiri al Antena 3. Plangerea penala se intinde pe 4-5 pagini si semnata de fostul ministru al economiei, Codrut Seres (anchetat intr-un dosar de tradare de tara si spionaj si intr-un alt dosar pentru prejudicierea Hidroelectrica cu cateva milioane lei, motiv pentru care se plangea ca Parchetul i-a pus sechestru pe casa si pe masina). Exact acest domn Seres este acum directorul si administratorul Intact Media Group, si, desi ocupat sa dea ordine jurnalistilor pe cine sa mai atace, are timp sa se duca la Politie ca sa se planga ca, desi NU le-am semnat contractul inrobitor, mi-au dat banii pe primul salariu.
Lautarii domnului Dan Voiculescu invoca in demersul lor samavolnic articolul 215 alin.3 din Codul Penal unde sanctiunea se invarte undeva intre 6 luni si 5 ani. Dupa ce au fugit ca dracul de tamaie cand am facut public contractul inrobitor trustul Intact invoca acelasi contract pentru sclavi in baza caruia ma vrea la puscarie si pe deasupra sa le dau mai si dau 100.000 de euro.
Ceea ce incearca sefii trustului Intact, detinatorul Antenelor, este insa altceva: sunt disperati sa nu mai vorbesc si sa nu se mai vorbeasca deloc despre acuzatiile mele – cenzura, ingerinte editoriala si santaj la adresa adversarilor politici. Fapte cu adevarat penale.
Asa ca tot incearca sa ma tina ocupat pe la Politie si sa ma puna sa lucrez zilnic la apararea constanta pe care eu trebuie sa mi-o pregatesc la valul de plangeri penale sau alte sesizari pe care trustul media al lui Dan Voiculescu le face la diferite institutii ale statului. Nicio secunda trustul lui Dan Voiculescu n-a negat acuzatiile mele si n-a raspuns in nici un fel valului de reactii provocat in societatea romaneasca de acestea. Altfel guraliv in politica , domnul Voiculescu isi asmute lautarii penali pe mine. Pentru asta ii plateste regeste, uneori cu imprumuturi personale de sute de mii de euro. Cand printr-o eroare a istoriei ajunge pe la putere ii pune sefi peste economia nationala, sefi peste companiile energetice, exact cele care ii umplu conturile domnului Voiculescu.
Cu banii de stat, mogulul si-a facut un adevarat mercurial al constiintelor in trustul sau.
Pe cei care crancnesc, ii vrea la puscarie cu orice pret. Eu zis sa mai astepte putin. La cati puscariabili are in jurul sau, s-ar putea sa aiba mari suprize in curand. Mult mai aproape de casa decat crede.