Daca v-ati incurca in explicatii in fata Fiscului, asa cum o face seful Fiscului in fata unei investigatii jurnalistice, ce credeti ca vi s-ar intampla?

19 November 2013

Daca eu sau fiecare dintre voi ne-am incurca balbaindu-ne in explicatii la granita dintre jumatati de adevaruri si minciuna in fata reprezentantilor Fiscului asa cum o face seful Fiscului in fata unei investigatii privind afacerile domniei sale cred ca ne-am alege pentru inceput macar cu niste amenzi, popriri de conturi urmate de executari cu zambetul pe buze. Din investigatia jurnalistica de mai jos aflam cum ditamai seful Fiscului impreuna cu Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara isi ascund fie identitatile fie afacerile prin off-shore-uri din Cipru si scoate la iveala legaturi dubioase intre afaceristi din controversatele magazine duty-free (vazutela vremea respectiva in cea mai mare parte cu evaziunea fiscala) si sotia actualului sef al Fiscului dar si cu interpusi ai insusi sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara. Ei isi pun investitiile la “adapostul” zonelor off-shore departe de mana lunga a taxelor statului roman iar pe noi Ponta ne indeamna “sa ne platim taxele”. Oricum ar fi Hai Romania!

http://www.investigatiimedia.ro/off-shore-ul-asociat-cu-sotia-sefului-fiscului-gelu-stefan-diaconu-este-reprezentat-de-ginerele-acestuia/