CNA continua sa fie scut de aparare pentru Antena 3. Alianta pentru o Presa Curata tace malc in cazul Tolontan. Hai sa dam mana cu mana, sa ingropam toata presa romana!

25 August 2014

25.08.2014

UPDATE: ActiveWatch Romania se solidarizeaza cu Catalin Tolontan. E treaba, lor insa sustine ca acelasi jurnalist ar fi tinta unor “atacuri politice si mediatice meschine, suspecte de interese partizane si de rea-credinta”. Ca unul care am dezvaluit ca imperiul media al lui Voiculescu Dan – Antena 1, Radio Romantic, Gazeta Sporturilor – s-a cladit pe banii firmei fostei Securitati a lui Nicolae Ceausescu reprezentanta in Romania de Voiculescu Dan SOMEZ public ActiveWatch Romania sa precizeze daca incadreaza si dezvaluirile mele la ceea ce ei considera a fi “atacuri mediatice meschine, suspecte de interese partizane si de rea-credinta”. Cum e posibil ca ActiveWatch in loc sa il someze pe Catalin Tolontan sa dea explicatii pentru imprumuturile de sute de mii de euro, pe care le-a semnat pentru a-si dezvolta Gazeta Sporturilor cu banii Securitatii lui Ceausescu, sa aleaga sa ii ia apararea? Astfel considera ActiveWatch ca lupta pentru o Coalitie pentru o Presa Curata, initiativa din care face parte?

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cna-continua-sa-fie-scut-de-aparare-pentru-antena-3-alianta-pentru-o-presa-curata-tace-malc-in-cazul-tolontan-hai-sa-dam-mana-cu-mana-sa-ingropam-toata-presa-romana-107745.html