Raspuns rapid si scurt la o fabulatie a www.reportervirtual.ro:” Simple concidențe? Războiul Negrea-Tolontan plus Băsescu și Mariana Alexandru”

10 September 2014

10.09.2014

Stelian Negrea

Un raspuns rapid si scurt la o fabulatie. Ma gandesc si la unul mai amplu in zilele urmatoare:
“Draga Sergiu (autorul articolului de mai jos de pe www.reportervirtual.ro), farmecul inexorabil al democratiei este ca fiecare poate fabula pana in panzele albe asa cum o faci si tu. Nu o spun la modul peiorativ ci pur si simplu doar in sensul speculatiilor nemarginite la care te dedai. Anchetele mele au inceput cu finantarile de la Antena 1, cu modul cum jonglau cei din Antene cu cladirile, cu casa lui Voiculescu din Corbeanca si de abia dupa aceea au venit documentele legate de Tolontan, dupa care a urmat un articol despre Mihai Gadea si mai urmeaza si altele mai incolo ca mai sunt si alte subiecte pe agenda. Poate esti mai nou prin breasla, dar in 2011 eu am facut publice practici de santaj din trustul lui Voiculescu Dan pentru care m-am ales cu procese pe civil, comercial si penal, pe care le-am castigat. Eu am lucrat la o gazeta economica de la marginea imperiului lui Voiculescu Dan unde comenzile daca veneau, nu veneau la mine ci la cei din conducerea executiva. Sunt multe de spus dar te rog citeste si informeaza-te complet inainte sa faci astfel de speculatii. Gasesti multe informatii pe blogul meu dar si pe multe alte institutii media. Daca ai vreo dovada privind vreo legatura cauzala intre anchetele mele si Traian Basescu te rog sa le faci publice dar asa sa speculam la o bere o putem face cu totii”.

“Si inca ceva, dezvaluirile mele au fost facute pentru a servi interesului public – adica sa aflati dvs cum s-a finantat un imperiu media din banii Securitatii lui Ceausescu -ca tot se intreaba autorul speculatiei de mai sus cui ar servi dezvaluirile mele. Asa e cand, nu reusesti sa concepi ca o serie de anchete jurnalistice au doar obiectiv informarea publicului si nu fac parte din vreo campanie asa cum conspirationist fabuleaza unii”.

http://www.reportervirtual.ro/2014/09/simple-concidente-razboiul-negrea-tolontan-plus-basescu-si-mariana-alexandru.html