Cel mai iubit grup infractional organizat. Sora, cumnatul, mama si fosta sotie. Impreuna cu alaiul de lautari de la Prahova: Sebastian Ghita si cei doi Cosma. Victor Ponta fii barbata si nu te mai ascunde

18 February 2015

18.02.2015

Stelian Negrea

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cel-mai-iubit-grup-infractional-organizat-sora-cumnatul-mama-si-fosta-sotie-impreuna-cu-alaiul-de-lautari-de-la-prahova-sebastian-ghita-si-cei-doi-cosma-victor-ponta-fii-barbata-si-nu-te-mai-asc-111510.html

Asa se intoarce roata ipocriziei si te striveste incat e greu sa nu privesti cu o rece si impersonala satisfactie chinurile juridice si de imagine pe care le indura intr-o tacere asurzitoare in aceste zile Victor Ponta impreuna cu familia lui si cu prietenul de pahar din Dubai, Sebastian Ghita, imberbul mogul de presa repede amenintator cu moartea pe oricine nu i se supune. Cat a mai tipat ca din gura de sarpe actualul premier cand fratele lui Traian Basescu era bagat la mititica pentru o relatie extrem de nepotrivita cu un clan de interlopi. Cum mai vitupera doct si academic acelasi Victor Ponta ca fostul presedinte ar fi trebuit sa stie despre afacerile murdare in care era implicat fratele sau- si chiar ca ar fi trebuit sa stie – dar uite ca ditamai afacerea de 40 milioane de lei pentru modernizarea canalizarii din Comarnic i se scurge acum direct in cap lui Victor Ponta fix cu aceleasi argumente pe care el le invoca impotriva adversarilor sai politici. Sau ma rog asa arata ca ar fi adversari la suprafata si la nivel declarativ.

In aceasta putreda afacere scoasa la iveala de procurorii DNA Victor Ponta nu are doar implicat doar un singur membru al familiei, ratacit sau tras de vreo minte criminala intr-o capcana. Dupa o reactie pe twitter in care zicea ca nu stie nimic si ca habar nu are nimic despre aceasta afacere, Victor Ponta s-a ascuns pur si simplu in boscheti. Din punctul lui de vedere face exact ceea ce trebuie: damage control se numeste in PR. Din punctul meu de vedere se comporta ca un politruc las si fara onoare, nu mai zic de barbatie, si fuge de intrebari dureroase si care cu cat le amana cu atat vor deveni mai amenintatoare. Stiati ca premierul a fost ieri dupa amiaza la nu stiu ce intalnire cu mediul de afaceri in care s-a vorbit si despre fonduri europene?

Pai cum sa mai vorbesti de fonduri europene cand mama ta si fosta sotie sunt implicate printr-un SRL intr-o operatiune de evaziune fiscala de2,8 milioane lei iar cumnatul tau si sora ta sunt implicati cu o alta firma intr-o operatiune de deturnare de fonduri europene de 8 milioane de lei. O spun procurorii DNA care vorbesc si de un grup infractional organizat din care fac parte pe langa rudele premierului Victor Ponta si alti trei politruci cu tinichele de coada: Sebastian Ghita, imberbul mogul, care ameninta cu moartea in stanga si in dreapta, si cei doi Cosma, Mircea tatal si Vlad fiul, implicati si in alte dosare de coruptie instrumentate de DNA.

Cat tupeu sa mai ai si sa vii sa vorbesti despre modul in care adversarii tai politici sug sangele poporului din contractele cu bani publici cand firma cumnatului si a surorii tale impreuna cu cea a mamei si a fostei sotii au castigat un contract pe fonduri publice europene tocmai cu o firma detinuta de doi apropiati ai fostului presedinte Traian Basescu? Aceasta afacere putreda a iesit la suprafata tocmai la momentul oportun pentru ca arata ca scandalurile Victor Ponta si Elena Udrea nu sunt decat doua fatete ale aceleiasi monede.

Cata obraznicie sa ai incat sa faci demonstratii de strada in 2012 – recunoscute a fi fost finantate de catre PSD prin Viorel Hrebenciuc – in care infierai colhoznic PDL, care se conectase definitiv la conducta banilor publici iar in exact acelasi timp adica pe 13.01.2012 firma cumnatului, a carui adresa din buletin coincide cu cea a lui Victor Ponta din tinerete, sa castige un contract in tandem cu o firma apropiata dusmanului sau declarat, Traian Basescu?

Cata impertinenta sa-ti circule prin sange sa spui fix cu o seara inainta ca Traian Basescu sa mearga la puscarie alaturi de Elena Udrea si de fratele sau iar a doua zi procurorii DNA sa devoaleze o schema de coruptie cu fonduri europene in care sunt implicati mama, sora, fosta sotie si cumnatul, cel din urma fiind si retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA?

Cum sa te dai pe buze in permanenta cu rujul anticoruptie nu numai cand PSD colcaie de corupti dar cand cumnatul si cel mai bun prieten si cel mai iubit finantator al tau, Sebastian Ghita, fac parte dintr-un grup infractional organizat alaturi de baronul local Mircea Cosma si multpreaiubitul sau fiu, Vlad?

In timp ce lucra la edificiul grupului sau infractional organizat si din cand in cand mai ameninta cu moartea colegii de partid vezi cazul lui Robert Negoita, Sebastian Ghita castiga contracte in valoare de peste 1,3 miliarde de lei in perioada 2007-2015 din bani publici. Si aici vorbesc doar de contractele castigate direct prin firme pe care le controleaza prin interpusi sau le-a controlat si nu de valoarea totala a contractelor castigate de acesta care se poate ridica la incredibila suma de 10 miliarde de lei in aceeasi perioada. Nu ma credeti intrebati-va vecinul, amicul sau prietenul IT care inca a mai ramas in viata dupa ce stafia lui Sebastian Ghita i-a facut o vizita.

Aparent Sebastian Ghita s-a desprins de PSD si de Victor Ponta insa stiti ce face acelasi individ intre doua amenintari cu moartea, un grup infractional organizat si cateva zeci de contracte pe bani publici? Isi cladeste o platforma politica www.progresul-romania.ro construita cu tineri si tinere momite cu un pahar de bautura in vreo discoteca din Bucuresti pentru a i-o pune la picioare lui Victor Ponta. Platforma beneficiaza de spatii publicitare ample pe postul Romania TV.

Spre deosebire de camarila ticaloasa pusa pe picioare in jurul si cu cunostinta lui Adrian Nastase, cea din jurul lui Victor Ponta este infinit mai lacoma, mai feroce si mai setoasa de putere insa mult mai putin pregatita, necitita si cu o legitimitate aproape inexistenta si cu perspective de a ajunge mai rapid in spatele gratiilor.