Domnule Klaus Johannis am o “banală hotărâre administrativă” obținută în Justiție prin care Antenele trebuie să-mi plătească cheltuielile de judecată. Îmi puneți și mie o vorbă bună că nu vor să respecte legea și să plătească? Cc Dan Mihalache

18 February 2016

18.02.2016

Stelian Negrea

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/domnule-klaus-johannis-am-o-banala-hotarare-administrativa-obtinuta-in-justitie-prin-care-antenele-trebuie-sa-mi-plateasca-cheltuielile-de-judecata-imi-puneti-si-115909.html

După cinci ani de hărțuiri prin instanțele de judecată dar și dar și cu de către alte institutii ale statului, am reușit să câștig procesul cu trustul Intact al lui Voiculescu Dan căruia i-am devoalat cu probe solide practicile de șantaj editorial la adresa oponenților politici ai acestuia și împotriva firmelor cu care acesta nu avea încheiate contracte de publicitate. (http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cum-am-castigat-definitiv-si-irevocabil-procesul-cu-trustul-lui-voiculescu-dan-pe-care-l-am-acuzat-de-practici-de-santaj-editorial-la-adresa-oponentilor-politici-si-a-firmelor-115587.html) În urma acestui proces, instanța de judecată a obligat trustul lui Voiculescu Dan să-mi plătească cheltuielile de judecată pe care le-am suportat din propriul buzunar.

 

După ce ieri președintele Klaus Johannis a luat pe față apărarea Antenelor în urma acțiunii ANAF-ului (http://www.antena3.ro/actualitate/prima-reactie-a-presedintelui-klaus-iohannis-in-cazul-antena-3-341602.html) declarație în care președintele României echivala o decizie definitivă a unei instanțe de judecată din august 2014 cu o “banală hotărâre administrativă” cred că sunt îndreptățit să îi cer, la rândul meu, ajutorul domniei sale dar și al șefului său de cabinet, Dan Mihalache, pentru a-mi recupera măcar cheltuielile de judecată în valoare de 1500 Euro din partea trustului lui Voiculescu Dan pentru că, în ciuda somațiilor trimise de avocatul, meu trustul Intact nu a catadicsit să plătească. Astfel că va trebui să îi dau, la rândul meu, în judecată pentru a-mi recupera niște banii ce mi se cuvin.

 

Dacă tot președintele României a deschis calea nerecunoașterii unei hotărâri judecătorești definitive și rolul Fiscului în recuperarea prejudiciilor unor cetățeni care au comis infracțiuni fiind și condamnați la 10 ani pentru spălare de bani, mă simt perfect îndreptățit să apelez la un astfel de demers pe care îl voi oficializa inclusiv printr-o scrisoare oficială/petiție către Administrația Prezidențială.

 

Încă stau și mă întreb frecându-mă uluit la ochi care să fi fost motivele care l-au împins pe președintele Klaus Johannis să comită cea mai mare eroare comisă din momentul alegerii sale?

 

Să fi fost rodul recentei vizite efectuate în SUA de șeful său de cabinet, Dan Mihalache, împreună cu copreședintele PNL, Alina Gorghiu, la care s-a raliat “absolut întâmplător” șeful Antenei 3, Mihai Gâdea, vizită în urma căreia primilor doi li s-au înmuiat brusc inima la bocetele ultimuia iar trocul imagine contra susținere la Klaus Johannis a intrat în vigoare?

 

Să fi fost faptul că familia Voiculescu și-a luat aceeași casă de avocatură pe care o folosește de ani buni și Klaus Johannis, Mușat și Asociații (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1021263497965976&set=a.129824337109901.28048.100002470067882&type=3&theater) ?

 

Să-și fi adus aminte brusc Klaus Johannis că, în 2009, era plimbat ca Sfintele Moaște din beciurile de la Grivco pentru a fi propus ca prim ministru al României, fostului președinte Traian Băsescu.

 

Sau să fie doar o frică viscerală în fața ticăloșiei mediatice care otrăvește milioane de români, un calcul rece din care reiese că orice conflict în acest moment cu Antena 3 va duce la căderea Guvernului Cioloș așa cum de altfel a amenințat într-un mod mârșav PSD-ul prin vocea șefului ei condamnat la un an de închisoare cu suspendare, Livu Dragnea?

Care din motivațiile expuse mai sus sau altele încă neenunțate poate duce la declarația de fix un minut pe care Klaus Johannis a dat-o ieri în fața BCU în exclusivitate celor de la Antena 3 și în care le ia apărarea într-un mod rușinos, nedemn și, ce mai, “prea pe față, prea ca la țară” în ciuda unor evidențe necruțătoare care ne spun nouă tuturor că avem o hotărâre judecătorească definitivă taman din august 2014 pe care Antenele nu o respectă dar în schimb se victimizează ca un hoț de buzunare prins în tramvai la o oră de trafic intens.

 

Să nu se fi uitat Klaus Johannis la Antena 3 în ultimii ani doar ca să vadă câte linșaje mediatice, ce campanii de presă murdare și pline de minciuni împotriva fie a oamenilor politici cum a fost chiar el în noiembrie 2014 fie împotriva unor companii comerciale? Chiar să nu-l fi informat printr-un brief pe A4 stafful său de presă?

 

Cât de prost, naiv, indiferent,complice etc să fii astfel încât să nu reușești să etichetezi corect o campanie de presă ticăloasă și ipocrit- victimizantă la care a participat tot trustul Intact de la Mihai Gâdea, Mircea Badea pînă la sofisticata Carmen Avram de la mult premiata emisiune “În Premieră”, care vezi Doamne! vrea să emigreze din cauza la ce se întâmplă Antenelor (sic!), și terminând cu intransigentul Cătălin Tolontan, cel care îi maid ă un brânci zilele acestea judecătoarei care l-a condamnat pe Voiculescu Dan (http://www.tolo.ro/2016/02/16/viata-si-timpurile-judecatorului-camelia-bogdan/) .

 

Chiar să nu-l fi informat serviciile de intelligence despre manevrele murdare cu sediile făcute ani de-a rândul de ziargii lui Voiculescu Dan despre care am scris și eu încă din august 2014 adică imediat după ce Voiculescu Dan fusese condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani, sentință în urma căreia statul trebuie să recupereze, în numele nostrum al tuturora, un prejudiciu de 60 milioane de euro și din valorificarea clădirilor în care își desfășoară acum activitatea trustul Intact? (https://steliannegrea.wordpress.com/2014/08/26/antenele-au-platit-timp-de-8-ani-unei-companii-de-stat-falimentare-o-chirie-lunara-pentru-cinematograful-excelsior-ce-echivaleaza-cu-30-de-secunde-de-publicitate-aici-sunt-film/ https://steliannegrea.wordpress.com/2014/08/14/cum-a-activat-10-ani-antena-3-cu-500-de-angajati-intr-un-spatiu-de-doar-50-metri-patrati-inchiriat-in-cladirea-din-bucuresti-ploiesti-cumparata-de-la-o-firma-de-stat-de-voiculescu-dan-cu-banii-securi/ https://steliannegrea.wordpress.com/2014/08/14/smecheria-prin-care-antenele-se-joaca-cu-cladirile-contracte-de-inchiriere-in-cascada-antena-3-e-chiriasa-la-antena-1-care-la-randul-ei-e-chiriasa-la-grivco-sa-implicata-in-dosarul-ica-in-care-a-f/ ).