Cum dracu a ajuns lumea asta mahalaua panicarzilor verzi care inca stau la mama acasa?

29 August 2017

Piese de teatru absurd avandu-i in prim plan pe niste adolescenti tarzii deghizati deghizati in panicarzi verzi ce cocheteaza cu socialismul si comunismul au loc aproape zilnic intr-o lume prea preocupata sa-si plateasca ratele si facturile.

La delfinariul din Constanta niste aiuriti au sarit in bazinul cu delfini proestand impotriva “exploatarii’ acestora de catre oameni evident. Prin Franta alt aiurit sare intr-o arena in care aveau loc niste lupte cu tauri sa protesteze evident impotriva “explotarii” acestora. Tot de catre oameni.

In SUA, patria prin definitie a democratiei si capitalismului o mana de scelerati care se autointituleaza “Antifa”, adica anti-fascisti, vor sa omoare orice idee de libertate de exprimare devenind mai toxici si mai galagiosi si violenti decat cei impotriva carora sustin ca protesteaza. Si astfel de ajunge la aberatii leftarde-stagise de genul vandalizarii statuii lui Cristofor Columb, sub pretextul orwelian ca acesta a facilitat sclavia!!! sau interzicerea de filme de Oscar gen “Pe aripile vantului” pentru ca sunt rasiste.

Panicarzii verzi nu sunt numai deranjanti ca niste maidanezi netratati ci te ard rau de tot la buzunar. Vreti cateva exemple: cel mai bun este cel al explotarii Rosia Montana unde panicardul verde, cel care batea de zor cu PET-ul de plastic pe asfalt acum cativa ani ca deh era la moda si era cool, simte ca in curand, dupa ce RMCG va castiga procesul de la Washington impotriva statului roman caruia ii cere daune de vreo 4 miliarde de dolari, va fi facut responsabil alaturi de clasa politica corupta care a instrumentat acest proiect de exploatare a aurului.

Deja senatorul Mihai Gotiu – asta inseamna ca Romania e de departe tara tuturor posibilitatilor de ONG-istul nespalat la propriu de ieri a ajuns parlamentarul care atipeste des azi pe banii nostri in Parlament – freamata de neliniste in spatiul public stiind ca incet, incet va fi luat la pietre de noi toti ceilalti pe umerii carora se va aseza linistita factura de 4 miliarde de dolari pentru RMCG.
Gotiu n-a produs nimic altceva in afara de zgomot inainte sa devina parlamentar si nici dupa. Poate somnic. Dar noi toti astia care vom plati factura nu vom avea pur si simplu ce face si va trebui sa muncim mai mult pentru a acoperi uriasa factura in timp ce Gotiu si compania vor croseta scuze stupide prin care sa se disculpe.

Mai vreti un alt exemplu? Stiati ca ati platit cu 200 de milioane de euro mai mult pentru o autostrada ca sa aiba ursii posibilitatea sa treaca dintr-o parte intr-alta a acesteia. Si stati linistiti autostrada nu e gata dar are numeroase poduri urias de costisitoare pe care ursii le vor folosi pentru ca un pluton de panicarzi verzi sa se bucure in intimitatea baii lor ca si-au impus punctul de vedere unor autoritati slabe in fata amenintarilor cu protestele.

Cum nu va e indeajuns? Hai inca una. Alti panicarzi verzi de la Agent Green si de la site-ul de-clic.ro vor ca statul sa continue o mica inginerie financiara care sa le permita sa le fie finantata o aplicatie privata din bani publici (http://apepaduri.gov.ro/inspectorul-padurii-realitate-vs-dezinformare-manipulare-si-instigare/). Sub pretextul preocuparii pentru mediu multi panicarzi verzi si-au gasit sinecuri bine platite de stat pe care nu mai vor sa le dea din mana. Cum nu stiti cine-i Agent Green? E condusa de Gabriel Paun responsabil de faptul ca, dupa un protest de-al lui, a pasat paralizat pe viata un om de afaceri roman tinut acum de procurorii de la Bucuresti la usa cu ancheta (http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/primiti-cu-panicardul-verde-la-aproape-doi-ani-de-la-incidentul-de-pe-raul-alb-un-om-de-afaceri-a-ramas-invalid-pe-viata-o-afacere-a-intrat-in-insolventa-un-credit-a-fost-returnat-bancii-nefolosit-118849.html)

Cum nu stiati cine-s aia de la site-ul de-clic.ro detinut de Asociatia Efectul Fluture? Niste afaceristi ratati, Tudor Bradatan, Roxana Pencea si Olaru Zainescu Sorana, care si-au incercat norocul cu tot felul de mici afaceri de duzina ,pe care le-au bagat in faliment dup ace au dat si tepe de renume inclusiv unei firme detinute de o fundatia a printului Charles al Marii Britanii dupa care au trecut sa ong-easca verde (http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/orice-panicard-verde-este-la-origine-un-afacerist-ratat-fondatorii-declic-ro-au-falimentat-o-afacere-tepuind-creditorii-printre-care-era-o-fundatie-a-printului-charles-au-mai-lichidat-un-alt-srl-inc-119947.html).

Isteria stangista din SUA face parte din acelasi repertoriu, e pe aceeasi lungime de unda cu panicarzii nostri verzi. O mana de tembeli agresivi si galagiosi care-si spun Antifa urma impotriva lui Trump, darama statui si imping extremismul din discursul public pana acolo incat alti ingusti la minte interzic filme de Oscar pe motiv ca-s rasiste.

Si Antifa si panicarzii nostri verzi si alti progresisti galagiosi si mincinosi dar cu “schimbarile climaterice” in clont, una dintre cele mai rafinate si mai grosolane minciuni planetare sustinuta puternic si la nivel academic de pe urma careia castiga bine toti, se intorc bucurosi in fiecare seara si se admira in oglinda care le potenteaza orgoliul, se gudura pe langa marii lor sponsori, dintre care unii ii folosesc complet “dezinteresat” sa demoleze proiectele adversarilor lor, si, nu in ultimul rand, se culcusesc seara in apartamentul parintilor, langa mamicile lor care ii alinta cu o vorba buna si cu o cina calda. Deh, sunt puiutii mamii si la 30 de ani chiar daca n-au un job, n-au vreo responsabilitate si mai nimic nu se iveste la orizont.

Unde dracu am fost noi toti ceilalti de pe aceasta planeta sau cu ce am fost ocupati ca planeta a devenit mahalaua acestor panicarzi verzi care inca stau la mama acasa? Si cat credeti ca va mai dura pana panicarzii verzi se vor arunca in fata masinilor noastre sa protesteze impotriva poluarii excesive, a exploatarii viermilor pe cale de disparitie de pe sosele, sau sub pretextul oricaror motive abracadabrante care-l fac invidios chiar si pe George Orwell.