Despre

Suntem un grup de jurnaliști care oferă opiniei publice, în primul rând, investigații jurnalistice despre lumea politică, mediul economic de stat și privat dar și din marile corporații care operează pe piața românească.

Echipa Discover Project va aborda într-o secțiune separată și articole de opinie.

Anchetele jurnalistice se bazează pe fapte în timp ce articolele de opinie exprimă doar punctul de vedere al unui jurnalist sau al oricărui alt colaborator al discoverproject.ro.

discoverproject.ro este editat de Asociația Discover Project fiind  coordonat de Stelian Negrea, jurnalist cu 20 de ani de experiență în presa scrisă -Bursa, Evenimentul Zilei, Ziarul Financiar, Financiarul, voxpublica.net – și cu apariții la posturile tv de știri  – Antena 3, Realitatea TV, Digi 24 și B1 TV.

El a fost șeful Departamentului de Investigații al trustului Intact de unde și-a dat demisia făcând publice practici de șantaj editorial la adresa oponenților politici ai patronului acestui trust de presă și împotriva companiilor comerciale care nu aveau contracte de publicitate cu acest trust media.

În 2011, în urma acestor dezvăluiri , Stelian Negrea a fost acționat în judecată în procese civile, comerciale și penale de acționarii Intact, procese câștigate după 5 ani.

Avem și secțiuni de știri și reportaje. Ne dorim să oferim un produs jurnalistic diversificat.

Avem și o secțiune de guest post unde dăm posibilitatea publicării unor anchete sau subiecte greu sau chiar deloc abordate de mainstream media sau de alte produse de nișă.